Kräftskiva på klubben –110-års jubileumsfest

 

Svenska klubben förbereder sej för höstens program. Först ut är vi med klubbens 110-års jubileumsfest den 6.9. kl. 18.00. 

 

 

Jubileumsfesten firas stort med program och kräftskiva på klubben, Eteläranta 10. 

 

Vi bjuder på underhållning i jazzig stil med duon Philip Hedlund och Ralf Eriksson. Det blir traditionsenligt glada snapssånger och visor och munter samvaro!

Svenska klubben vill premiera alla er som deltar i kräftskivan med en fin 110-års överraskningspresent. Vi kan lova att presenten kommer väl till pass ännu i höst! Lite annat smått och gott program blir det också, bl.a. kommer den nya restauratören Fresco att presentera sig. 

Eftersom kräftan är röd tänkte vi att tema för festen gärna får vara någonting i rött! Du väljer själv: hatt, blus, skor, kravatt, scarf, smycke... Det finns ingen gräns för fantasin! 

"Svenska klubben i Björneborg 110 år - i alla väder".

Vad kan det vara frågan om? Det här är en av klurigheterna vi avslöjar under festen!

Svenska klubben bjuder dej på kräftor och en välsmakande välkomstdrink.
Därtill serveras en krämig kantarellsoppa med rökt renkött och som dessert mintmarinerade inhemska bär med limeskum och vitchokladströssel samt kaffe/te till det oslagbart förmånliga priset 26,50€! 

Det här kan du verkligen inte missa! 

För att restaurangen ska kunna garantera färska kräftor vill vi ha din anmälan via länken här nedan senast onsdagen den 28.8

Om du av någon anledning inte kan äta kräftor ber vi dej meddela om detta i samband med anmälan. Också övrig diet ska du meddela om i förväg. 

 

Så nu gäller det att anmäla sej och komma med! 

Din anmälan önskar vi få senast onsdagen den 28.8

Du kan anmäla en person per blankett!
E-post:
[Lähetys ei onnistu - sähköpostiosoite on väärää muotoa.] [Ole hyvä ja tarkasta sähköpostiosoitteen kirjoitusmuoto tai tyhjennä ko. kenttä ennen lomakkeen tallentamista.]
Vi ses i kräftans tecken den 6 september! 

 

 

SVENSKA KLUBBEN I BJÖRNEBORG

Eteläranta 10
28100 Björneborg

klubben@bjsk.fi
 


Information om cookies (kakor)Verksamheten understöds av Svenska Kulturfonden i Björneborg, SKiB